Pagina's

woensdag 9 mei 2012

Lief vaasje en bloggervraag

Vorig zomer zijn wij in Duitsland op vakantie geweest. Nu heb ik een beetje gekke tic, ik ben gek op buitenlandse supermarkten.
Ik vind het altijd heerlijk om te kijken wat daar allemaal te koop is. Zo ben ik eens uit België teruggekomen met 6 liter (!!!) schoonmaakmiddel omdat dat zo lekker rook. Toen was ik ook hoogzwanger, dus dat was een mooi excuus.

Dit jaar heb ik me vooral gericht op koffiemelkflesjes, omdat ik deze gebruik voor vaasjes. Vorig zomer heb ik een aantal flessen koffiemelk ingeslagen. Leuke formaten, die in Nederland niet te krijgen zijn. Eén daarvan heb ik gebruikt voor bovenstaand vaasje. Het is echt een kleintje en erg schattig. Het hartje is van vilt.

O ja, ik ben ook lichtelijk verslaafd aan wasmiddelen. In Duitsland heb ik ook alle flessen opengedraaid om te ruiken. Heb van de allerlekkerste geur twee flessen ingeslagen. Erg leuk, elke keer als ik dat wasmiddel gebruik moet ik aan de vakantie in Duitsland denken.

Ik heb trouwens een Blogger vraagje voor jullie. Hoop dat iemand mij kan helpen.

Sinds kort hebben wij een Ipad. Als ik een blogje wil schrijven op de Ipad, dan krijg ik maar beperkte opties voor het plaatsen van foto's. Ik kan dan alleen foto's plaatsen die op mijn Ipad staan, of op het web.Als ik via mijn laptop een blogje schrijf, dan krijg ik hetzelfde scherm, maar dan met twee extra knoppen, nieuw bericht en HTML. Als ik op HTML klik dan krijg ik ineens veel meer berichtopties en kan ik foto's uploaden die op mijn telefoon staan.

Wat doe ik fout? Moet ik iets veranderen/downloaden op de Ipad, of kan dit simpelweg niet?

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groeten,
Renske


3 opmerkingen:

 1. he renske

  wij gaan naar belgie zoals je weet, ik zal eens kijken of ze daar ook leuke flesjes hebben, die zullen denk ik ook anders zijn dan hier.

  zou leuk zijn toch?

  ik zie je een maandag bij rolshaatsen.

  liefs marga

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Marga,

   Ja, leuk! Lief van je.

   Liefs Renske

   Verwijderen
 2. Oh, wat grappig! Ik vind het ook leuk om in buitenlandse supermarkten te ‚winkelen.’ Ik laat me ook graag verrassen door de nieuwe dingen die je dan tegenkomt. Het leuke is dat je zonder schuldgevoel kan kopen toch, je hebt het toch nodig! Haha.
  Ik vind dat vaasje met wit haaksel en hart echt super, helemaal mijn ding. (Weer een ideetje om te maken….)

  BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom!