Pagina's

zaterdag 9 juni 2012

Tassen!

Mijn eerste echte naaiprojectje is klaar! Joehoe, eindelijk!
Tijdens de eerste naailes liet ik de tas zien die ik van Creacuties heb gekregen.

Vervolgens heb ik zelf een patroon getekend (erg leerzaam) en ook een omkeerbare tas gemaakt. En meteen geoefend met appliceren van een hart. Appliceren is ook ontzettend leuk om te doen!

Ben ontzettend trots op het resultaat!

Ook is mijn gehaakte tas eindelijk af. Tenminste, het haken dan, nu moet de binnenvoering en de schouderband nog. Ik heb nog maar drie naailessen voor de zomer, dus dat wordt waarschijnlijk na de zomer. Ga nu eerst aan de slag om van een jurk die ik niet meer mooi vind, een rokje te maken.

Wordt vervolgd dus!





Het patroon is van Haken en meer en vind je hier. Ik haal trouwens ontzettend veel inspiratie van deze site, wat een mooie dingen!

Mijn tas is gehaakt met Phildar Coton 3, mijn favoriete katoen. Ik heb de kleuren Minerai (48), Oeillet (34) Craie (49) en Petunia (35) gebruikt. Petunia (de lichtroze) is volgens mij nu trouwens uit het assortiment. Geen idee hoeveel bollen er in zijn gegaan, ik gok een twee van elke kleur, drie van de grijze.

De voeringstof en schouderband kocht ik op de markt.

Fijn weekend nog!

1 opmerking:

  1. he renske

    wat een leuke dingen weer ja, die ring is erg leuk geworden hoor, en de tas die je op naailes gemaakt heb is ook super leuk geworden, maar die gehaakte tas vind ik wel heeeeeel erg mooi geworden, en ik neem aan dat je de tas gaat voeren met dat moeie roze stofje? prachtig. je heb weer erg leuke dingen op je blog staan, mag je trots op zijn.

    gr marga

    BeantwoordenVerwijderen

Reacties zijn welkom!